21 april 2022

ETI Sverige rekryterar Christopher Riddselius som senior rådgivare

ETI Sverige växer och vi är glada att presentera Christopher Riddselius som i maj tillträder som ny senior rådgivare. Christopher har nära 15 års erfarenhet av arbete med mänskliga rättigheter i globala leverantörsled och kommer närmast från Fairtrade Sverige.

Rekryteringen av Christopher är ett steg i ETI Sveriges satsning på projekt, arbetsgrupper och stöd till våra medlemmar. Christopher är en van projektledare som de senaste åren har arbetat med flera aktuella frågor som levnadslön och migrantarbetares villkor. Han kommer både att tillföra spetskompetens och förstärka arbetet med våra medlemmar.

”Hållbarhet i globala leverantörsled är mer aktuellt än någonsin, inte minst med tanke på den nya lagstiftningen om företag och mänskliga rättigheter. Samtidigt är frågorna både komplexa och strukturella. För att komma framåt krävs brett samarbete bland intressenter och att vi vågar testa nya metoder. ETI är en spännande organisation med stor potential och jag ser mycket fram emot att stötta medlemmarna i våra gemensamma utmaningar”, säger Christopher.

Christopher Riddselius tillträder 2 maj och kan nås på christopher.riddselius@etisverige.se.